SYAWAL HAMPIR TIBA!!!


Tinggal seminggu je lagi nak abes pose..aku pun x sabar nk beraya nie..kejap je rase pose skang nie..pejam celik pejam celik dah nak raya..yang paling best nyer dapat duit raya..hehehe..dah tua bangke pun nak duit raya gak ke..haha..buat malu je..emm nak buat macam mane dah rezeki kan..lagi seminggu nak raya nie aku telah menghadapi satu je halangan iaitu Exam MidTerm..peerrggghhh..malas rase nyer nak buat exam..nak x nak kene jawab gak la..dah mende tu yang memang patut kite buat kan..hahahaha..

Gambar kat atas ni Omaw yang tangkap yang editnyer aku k..kitorang saje je tangkap untuk kenangan kitorang kat kolej ni..nanti masing2 dah graduate bile lagi nak jumpe macam ni..yang aku sedih skang ni aku x dapat join beraya sekali dengan seorang kawan ni sebab die telah berhenti dari kolej disebabkan hal2 tertentu..rindu gler aku mase kenangan kitorang kt Cherry Appartment 27C..kalo die x berhenti dah tentu meriah..tetapi apakan daya..ini semua takdir yang menentukan segalanya(ayat cair dowh)..

Tujuan aku post blog ni untuk adalah untuk membe kitorang yang aku katakan tadi di perenggan 2..kalo korang nak tau Razak name die..hehe..sori Razak..aku petik name ko..yelakan,ko dh x lepak ngan kitorang lagi raye nie..bile ko keluar je dari rumah ni terase sunyi lak..hehe..raye nie terpakse la kitorang sambut tanpa ko..ape2 pun thankz Razak dan aku mintak maaf banyak2 kat aku..yelakan hutang ko pun aku x bayar..hutang almari RM10..x sampai hati lak aku nak mintak halalkan..bile ko datang Ipoh nanti aku bayar k..ape2 makanan yang ko bagi kat aku harap mintak halal dari ujung rambut hingga ujung kaki..harap kaki x de bau cekam la..haha..SELAMAT HARI RAYA..




Gambar2 ni menunjukkan betapa gembiranyer kami nak sambut raye..haha..aku nak ucapkan kat korang SELAMAT HARI RAYA..kalo aku ade buat salah ke ape ke..harap korang komen la ek..mane la tau ade orang berdendam ngan aku ke..kite bukan x tau hati orang kan..ade hati busuk,macam2 bau ade..hehe..aku mintak maaf la k..chowww...


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


p/s:-kpd Razak: kalo ade ko msti meriah..haha..kalo ko ade ape2 mnrik tntang
raya ko post la blog ko k..

3 comments:

Azkhieme said...

slamat hari raya,,
(kimi)

siot tgan sapa tu..!! yang wat F*** atas pala aku yang cute tu..!! cpt minta maaf..!! hahhaahahaa...

Munira Kirana said...

selmat ari raye rizal =)

KertaZ said...

Ko bukan posa pun.. Wahahhha..