PortFolio | Modeling

     Kepada korang-korang yang rajin jenguk blog..singgah-sinnggah la kejap blog aku ni tengok serba-serbi gambar yang dihasilkan oleh aku..aku harap sangat komen dari korang ni..harap korang boleh bagi la tunjuk ajar sikit..


DSC_0071

DSC_0104

DSC_0140

DSC_0179

DSC_0202

DSC_0218

DSC_0077

DSC_0128

DSC_0165

DSC_0253

13 comments:

Emora Valeria said...

serius lawa~

RizaL said...

biasa je bro..haha

syuhadah abd rashid said...

good job

Ema Teddy said...

nice la~...

http://www.kaizokuaishiteru.blogspot.com/

RizaL said...

syuhadah & ema : thks..hehe

ADMAL said...

lawa2..
rizal bkn nk ajk..oho

RizaL said...

admal..ni aku nyer portfolio la..kalo ade outing btol2 aku ajak korang..aku pun tgh plan ni nk buat outing..rilek lu..hahha

electrony said...

uu comel nye yg atas skali tu HAHAHHAHAA !!*prasan . Goodjob , cantik !

- ony

RizaL said...

haha..comel la sgt..thks..

Mafarikha Akhir said...

Syue suruh sy jenguk hasil kerja awak, dia suruh sy comment dia comel. Aiyak!

Tapi saya rasa hasil kerja awak baik, teruskan berkarya.

RizaL said...

ooo..orait..thks ek sbb jenguk..haha

eD's photography said...

aku jeles...argh!! terbaik my partner..hehehe..

weh..jemput ke blog aku ye

RizaL said...

orait ed..haha