Promote My PHOTOGRAPHY!!

     Hari Sabtu hari tu..Kelab Kebudayaan membuat pameran dekat-dekat dengan Chemor..kire kat Chemor la tu..aku telah dijemput untuk meletakkan hasil artwork aku..maklumlah,time-time ni la nak letak artwork aku..aku punyer xde la cantik sangat..lantak la ape orang nak kata..
     Sementara tu plak..dorang buat la white studio kat belakang tu..aku pun apa lagi..ajak dorang tangkap gambar dengan aku punyer logo..hahaha..
     Thanks kepada korang sebab sudi jadi duta aku..hahaha..


DSC_0038

DSC_0048

DSC_0050

DSC_0044

DSC_0031

DSC_0035

DSC_0037

DSC_0054

DSC_0056

DSC_0078

DSC_0080

DSC_0088

DSC_0112

DSC_0128

DSC_0186

4 comments:

senandung semalam said...

cute ngat gmbr2 ni...
heheree

RizaL said...

thkz..bse2 je..

tialavender said...

warghh..menarik laaa....
bagos2..artwork yg cantik ;)

RizaL said...

hahaa...time kasih teeya..