Raya SAKAN!!

     Kali ni dah masuk raya keempat..perrgghhh, kejap je rase nyer..ari tu raya pertama dengan cuaca tidak berapa mengizinkan tetapi gagah jugak pergi beraya..apa ada hal, redah je..raya kedua pulak beraya di Pantai Remis..raya ketiga pergi kenduri kahwin yang menghidangkan hanya nasi himpit sahaja..first time in my life aku tengok kenduri kahwin hanya hidang nasi himpit..aku ape lagi..bedal je..
     Dan tiba la raya keempat..satu hari ni aku mesej Sue..target aku mesej die memang aku nak beraya rumah die la..last-last die plan nak beraya ramai-ramai sebab kebetulan Omaw memang ade kat Bota time tu..Ja'a pun duduk dekat area Parit..tapi agak kecewa jugak sebab Ja'a tidak join sekali dengan kitorang kerana ade hal tertentu..malam tu plan esoknya pergi beraya..so beraya la kitorang..
     Dua daerah kitorang beraya..penat jugak la time tu..nak buat macam mane dah name pun raya kan..aku lagi suka macam ni..lepas je habis beraya dorang pun ajak pergi fotoshot..Sue dengan pakai ala-ala pengantin nyer..biasa la artis la katakan..hahahahaha..meh le tengok gambar yang aku ambik mase fotoshot tu..

DSC_0006
DSC_0015

DSC_0017
DSC_0019

DSC_0022
DSC_0033

DSC_0037
DSC_0049

DSC_0060
DSC_0065

     Seronok la beraya dengan dorang ni sekali pakej tangkap gambar lagi..hahaha..terima kasih la korang-korang yang sudi beraya ngan aku..Ikbal dari Ipoh sanggup turun padang sebab nak beraya dengan kitorang..Insyaallah kalo ade rezeki lagi kita beraya macam ni lagi..

2 comments:

Fyzal said...

tu gmbr laut kt pantai remis ke bro?

RizaL said...

x la...marina island lumut