Konvokesyen UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG(UMP)

     Sabtu lepas aku telah merantau ke Johor Bahru to Kuantan..motifnyer??motifnyer ayah sedara aku ade konvokesyen dekat sana..aku sebagai tugas fotografi maka dengan rasminyer aku la yang kene tangkap gambar ayah sedara aku tersebut..

DSC_0109

DSC_0198

DSC_0202

DSC_0208

DSC_0209

 DSC_0212

DSC_0228

DSC_0231

DSC_0230

DSC_0245

DSC_0275

DSC_0266

DSC_0257

DSC_0276

DSC_0250

DSC_0238

takat tu je la gambar konvo yang aku dapat tangkap..yang kat dalam dewan tu aku tak dapat masuk sebab ade orang-orang tertentu je yang boleh diterima masuk..
     Ni baru cerita pasal konvo..sebelum mula nyer shoot gambar konvo..semalam nyer kitorang satu family pergi la berjalan ke Teluk Cempedak..giler la..first time kot aku jejak kaki ke Kuantan..pergi ke Teluk Cempedak kitorang lepak-lepak la sementara menunggu check-in hotel..berjam-jam jugak la lepak kat situ..sudah tiba je masa pergi hotel check-in..lepak kejap pergi mandi kat swimming pool tangkap gambar sikit lepas tu balik bilik..malam tu pulak keluar pergi karaoke, main game balik bilik tido..esok nyer baru tangkap gambar konvo tu..

 DSC_0038


DSC_0053


DSC_0054

DSC_0058


DSC_0062


DSC_0096


DSC_0122


DSC_0133


DSC_0138


DSC_0139


DSC_0167


DSC_0168


3 comments:

fiq said...

Mr. S lecturer kt UMP =)

RizaL said...

sape tu?

fiq said...

hee...ada la =P