Meet TEEYA FAATIHAH @ City Square

     Ini Teeya Faatihah..aku berjumpa dia dekat City Square..aku kenal dia pun dekat blog dengan facebook..dah lama jugak la kitorang chat kat facebook..time tu aku pulak dah ade dekat Johor, kitorang pun jumpa la..Teeya pun xkesah kalo nak jumpe..hehe..
     Sampai je City Square kitorang pun bersemuka la or face to face (padahal ayat same je)..first skali kitorang lepak makan dekat food court..maklum la..aku dah naik kebulur la..dah la kat rumah x makan lagi..hehehe..so aku ajak la Teeya dengan member dia pergi makan..
     Lepas je abes makan kitorang lepak la kat luar untuk ambik gambar..ni la gambar-gambar yang aku tangkap..


DSC_0746

DSC_0755

DSC_0761

DSC_0779

DSC_0793

DSC_0795

     Ni la gambar yang aku tangkap..gambar x berapa nak elok sangat..biasa la..aku bukan nyer pandai sangat tangkap gambar..hahahaha..sudah lama kitorang lepak dan last skali kitorang pun pulang kerumah..macam tu la kisahnyer..

6 comments:

Azkhieme said...

malas nak tulis panjang2.. hehe.
letak gambar ja,,


woh.! awek style.. hihi..

RizaL said...

biasa broo..hahaha

tialavender said...

aduhhh. malu saya..
haha.btw,thanks rizal =)

RizaL said...

kate model mangga..xkn segan..hehe
your welcome..

saya_arief said...

dating..
fewiit.

RizaL said...

bukan dating..
tp date..hahaha