Wedding Outdoor @ BUKIT GAMBIR

     Ini gambar wedding masa aku tolong ayah sedara aku shoot..yang sempat aku tangkap outdoor je..best jugak la sebab ni 1st time aku tangkap gambar wedding kt sawah..so korang enjoy la tengok gambar aku ni..kalo x cantik bagitau la mana cacat cela nyer ek..

DSC_0340
DSC_0328

DSC_0326
DSC_0297

5 comments:

creativeheart said...

terbaik la ko

koshary said...

cun bro, cun.
tapi macam susah jek nak suruh pengantin baju lawa2 amek gambar kat sawah.=D

RizaL said...

hisyam : biasa je bro..haha
koshary : thkz..mmg ssh pun nak srh..aku pun ckp kt die sthn skli je kawin..bile mas plak nk pergi nnt..haha

cikzuzu said...

cantik!

RizaL said...

thks cikzuzu