KETINGGALAN ZAMAN...

     Assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatu..saya dengan ini ingin mengambil kesempatan untuk mengepost blog saya kerana sudah sekian lama saya tinggalkannyer..dan dengan rasminyer saya ingin post entry yang dah ketinggalan dan ntah zaman bile punyer baru aku nak nak post..hahaha..

    Pada pukul 5 a.m..aku,amir,kimi dan pian masih belum tidor lagi..Amir keje die mengdownload cerita kartun..Pian tengah melayan lagu serta bermesra dengan kenalannyer di dalam Myspace dan Facebook..Kimi tengah setting blog die..bukan blog moto ek..maksd aku blogger..dan orang terakhir yang tak tido lagi ialah aku..korang knal aku kan..tuan punyer blog ni..hehe..orang nyer xde la ensem mane tapi kacak tu ade la gak(perasan)..haha..aku pula ralik dengan update blog..


    Aku pun mulakan keje mengupdate blog..dah bosan aku x tau nak buat ape jadi aku nak cerita la sedikit pasal aku ade menghadiri sebuah konsert yang tidak ulung sangat iaitu HOT FM MINI JAM..aku ngan membe aku ni ade la plan nak pergi ke konsert tu..cadangnyer nak bangun la pukul 9 nak gerak pergi sane..tgk emmmm hampeh sume pakat x bangun..aku kecewa time tu..nak buat macam mane aku pun tido balik la..tido punyer tido aku tido..maka terjage la pukul 2 lebih..

    Bile bangkitnyer aku dari tido, aku pun teruslah online..tu la keje aku tiap2 hari..online..online..online...time tu aku ade terbace yang Timah post wall kat Facebook..kate nyer  "Bro, jom date ari ni"..aku pun membalas.. "Jom, nak g mane?" "Ari ni kan ade Hot FM kt Dataran" kate si Timah..aku pun kate balik "Jomla, aku memang nak g ngan Ed..nnt ape2 hal aku msg"...aku pun cakap ngan Ed nak pergi ke x..dan si Ed pun berkata "Jom la, aku on jew"...maka bersiap la kami untuk bergerak ke Dataran Ipoh untuk menyaksikan konsert tersebut..yang pergi cume 4 orang je..Ed sebagai driver..aku sebagai jurumudi..Timah dan Kimi sebagai MEM Besar kat blakang..hahaha..


     Lepas 5 minit kami sampai kat Dataran..gler la mule2 kitorang nampak Aizat kat sebuah booth..kitorang pergi la ke sana untuk tangkap gambar..gler la..aku dapat tangkap gambar ngan Aizat siottt...hahaha...

DSC_1238


aku bukan ape..kesian kat Timah tu x dapat bergambar ngan Aizat...ish..ish..ish..die memang teringin sangat nak bergambar tapi ape kan daya..tiada kesempatan untuk die bergambar...hehe..


     Tepat pada pukul 4..bermula lah konsert seperti mana yang dijanjikan..agak ramai penonton pada masa tu..perrggghh..yang si Ed ni ligan seseorang pergi ke depan..aku pun ape lagi ikut je la die tu..lastly aku dapat gak duk kat depan skali..hehehehe(gelak kejam)...barulah jelas tangkap gambar artis..huhu

DSC_0156



DSC_0135


DSC_0140


DSC_0152

 DSC_0164

DSC_0170


DSC_0189


DSC_0192


DSC_0203


DSC_0227


DSC_0251


DSC_0266


      Ni je la artis yang dapat hadir ke konsert tersebut..xde la ramai mane pun..tapi best la jugak sebab ade Fabolous Cat, Aizat ngan Jinbara..yang tu je la aku minat..haha..yang lain tu kurang sket la..yang aku panas hati time sebab hujan..abes kamera aku basah...nasib x rosak..Ed kate kat aku lepas je Jinbara buat show terus balik..abes je Jinbara buat show kitorang balik..sebelum balik rumah maseing-masing singgah la makan kejap dekat Mee Rebus Ramli..kami makan..makan..makan..abes je makan..bayar..balikla rumah..tamat la kisah aku time tu...hahahahahaha(gelak suke)





4 comments:

Koyuki said...

gambar sape sorang pon gua tak kenall
kehkehkeh

eD's photography said...

wah,,memang nama aku banyak kan...terharu meyh...hehehe

nurain rodze said...

fuyyyooohhhhhhh !
best nyer ..

RizaL said...

ed: habis bangga la nie..huhu
nurain: msti la best..hahaha