RINDU NAK SHOOT KAT JOHOR...

     Waaaahhhh..rindu gler siot nak balik Johor..dapat aku berjumpe dengan sedara-mara..yang aku nak sangat datang sana sebab aku nak shoot kat sane..ade beberapa tempat lawa kot..aku kalo berkesempatan la sekarang jugak aku pergi..haha..tapi memandangkan aku jugak ade hal lain so terpaksa la lain hari aku singgah sane..emmm..amat mengecewakan sekali..cuti semester pun hampir habis so insyaallah aku akan pergi ke Johor pada hujung bulan 12 ni..x saba rasenyer..hahaha(gelak suka)...banyak tempat kat sane yang telah mengoda aku..yang aku pergi cume Mersing dengan Puteri H******r(xtau nak eja)..aku pergi Mersing pun sebab Cik Yus aku bertunang..so kitorang singgah la kejap kat pesisiran laut..boleh tahan la tempat tu cume aku x pergi tempat nelayan tu je lagi..harap2 aku pergi sane boleh la singgah kat sane..Puteri H******r plak tempat memang best la..walaupun tempat nyer br 30% siap tapi memang lawa la tempat die..cantik,menarik,tertarik kau memang da'bomb..hahaha..
     
     Aku ade serba sedikit gambar semasa aku disane yang aku tangkap..so ni la hasil2 lepas aku edit..buruk gler macam haram je aku edit..xpndai aku nak edit dah..tu jela yang terbaik pun..huhu

 DSC_0175

DSC_0228


DSC_0257


DSC_0284

DSC_0331

2 comments:

Rosli Arof / Photografik said...

mamat baju merah yg pegang kamera tu memang macho gila...sapa nama dia hea?

RizaL said...

ntah la..npe,nk knl ke..haha