HOT BALLOON @ PutraJaya

     Kolej aku ade buat event iaitu event Hot Balloon dekat Putrajaya..kelab ni yang join cume kelab photografi only..dekat 40 orang jugak la yang  turut serta dalam event tersebut..


     Sudah tiba je tempat yang kami tuju..agak best jugak la time tu..aku ingatkan banyak la hot balloon yang ade kat sane..tengok-tengok cume ade dalam lebih kurang 6 bijik belon je..aku dah menung..ape hasil aku nak hanta kat Sir Shazli ni..emmm agak kecewa jugak la time tu..kecewa bukan pe..aku x tau nak snap gambar yang macam mane..aku takut ble aku tangkap semua gambar yang sama macam budak-budak lain..nak x nak tangkap je la ape yang patut..


     Sesudah je aku tangkap ni la hasil..tapi ni hasil aku bukan yang aku nak hantar kat Sir nanti..


DSC_0097

DSC_0080

DSC_0067

DSC_0061


     Lepas je tangkap gambar kat sana..kitorang pun discuss ramai-ramai kat mana lagi tempat yang lawa kat Putrajaya..duk bincang-bincang last-last kitorang pergi la dekat Masjid Putrajaya..kat sana x banyak gambar yang aku tangkap..yang banyak pun gambar kami tengah lompat je..hahaha


DSC_0154

DSC_0150

DSC_0158

DSC_0161

     
     Orang panas terik ni duk tido kat umah..kitorang lak terluncat-luncat..haha..nak buat macam mane..tu je la termampu nak buat..


     Lepas je lepak kat Masjid Putrajaya maka gerak la kami ke Cyberjaya pulak..kat sana juz jalan-jalan je tengok keadaan sekeliling..duk pusing-pusing sekitar Cyberjaya lepas tu terus gerak ke Ulu Yam..nak tau kisahnyer..nanti aku pos len...

4 comments:

From The News said...

ade ke signboard hot air balloon tu?
macam edit je..hehe

tak jumpa balloon darth vader ke?

RizaL said...

ade..ko je yg x nmpk..ko g ke sne ke smlm?

E.d.Y said...

nice one bro..ruginye tak pegi

RizaL said...

hahaha...mmg rugi kalo g..huahuahua