Outing Street @ Pekan Lama Ipoh

     Sekarang ni aku nak cerita dari mula la..sebenarnyer aku dari Kuala Kangsar..dari Kuala Kangsar aku terus ke Ipoh..aku bertolak dari sana pada pukul 9.30 dan sampai pukul 10.00..cam haram kejap je sampai Ipoh..aku pun x sangka aku sampai secepat itu..


     Sesudah je sampai Ipoh..aku tengok umah kosong je..yang ade kat umah cume Amir ngan Ijat je..sunyi giler..aku pun borink duk umah aku pun contact la Kimi..duk contact die pun kate duk shooting lagi..aku cakap la nak join skali..saje je la aku nk contact takut-takut dorang dah balik ke..mane kite nak tau kan..so lepas je contact Kimi aku pun start moto, terus bergegas tempat dorang beraksi..maksud aku shooting la..


     Sampai je sane aku pun parking la moto la Loken..lock moto simpan helmet aku pun terus berjalan kaki ke tempat dorang beroperasi..jalan punyer jalan jumpa Kimi kat situ..aku tengok ramai jugak la yang join sekaki..hahaha..nampak gayenyer aku hanya dapat sikit je la gambar kat situ..


     Best jugak la shoot ngan dorang ni..heppening gler la..aku rase ni terbaik la shoot ngan dorang..haha..so korang tengok la gambar-gambar dorang yang aku tangkap ni..gambar aku xde la sehebat Omaw..hehe..(sori Omaw, jangan marah..ko mmg terbaek)


DSC_0015

DSC_0017

DSC_0018

DSC_0021

DSC_0024

DSC_0042

DSC_0045

DSC_0072

DSC_0079
   
     

7 comments:

bobo said...

alamak bro!geng2 potograper! i likeeee!

RizaL said...

thkz...hehe

Emora Valeria said...

sgt semart!

Omaw Rozduan said...

awak ni.menganjing ke apa?
cubit kang!

RizaL said...

emora : thkz...hehe

omaw : bob says..omaw menggelabah!!

eD's photography said...

weh2....gambar rokok..waaaaaaa.....hanya rekaan semata2..keh3

RizaL said...

hahahaha!!