SETTLE PROJECT CS2...

Settle jugak la projek aku nie..kitarang punyer lame rancang bende nie sebenarnyer..tapi x menjadi ape yang kami rancang..last skali kami buat yang simple2 jew..kire ok la kalo nk berbanding yang lain punyer projek..kitorang pun x banyak modal nk buat..walaupun simple2 jew..tapi ramai jugak la yang support kami punyer booth ari tu..nasib la ade orang support..kalo x memang segan la nak buat..huhu..kitorang baru first time buat bende alah nie..x sangka plak projek kitorang menjadi dan berjaya tarik orang support kitorang..ade bape kerat je yang x dapat datang disebabkan ade klas..kitorang sebenarnyer ade klas time tu..tapi terpakse ponteng disebabkan kitorang punyer sticker dan fliers belum abes lagi..so lagi ramai kitorang terpakse tarik orang lagi...haha..aku ade gambar semasa kitorang dekat booth tu..bese la..kerja aku tangkap gambar la ngan ED..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

perrgghhh...ramai jugak orang giler gambar kt sane..hehe..so ni jela yang sempat aku tangkapkan..ade banyak lagi gambar sebenarnyer..aku juz bagi mane gambar yang lawa jela..nk bagi orang tengok mesti la bagi yang lawa2..btoi x..kalo x sape la nk tengok blog aku kalo gambo x lawa..huhu..so kepada semua student KPTM..thx for support us..jasamu dikenang..huhu.

3 comments:

Azkhieme said...

setiop blog ada gambar miss.. haah,, tguk gambar kak dayah.!! dgan button selipar putus producyion lagi.. haahaha...

gambar aku pn ada. hehe

Rosli Arof / Photografik said...

wah, gambo dah beso...aweks pun mkin ramai. kim salam yg baju pink tu ya...

Buat said...

Jom reramai buat duit sesambil online tuh....

Sila layari dan Daftar PERCUMA di :

http://sukses.jomvemma.com

http://sukses.jomvemma.com

http://sukses.jomvemma.com

Hidup Sihat, Poket Mantoppp