WEDDING ANIS & ANUAR

    Pada 18 Oktober 2009..berlangsungnyer perkahwinan dua orang insan yang bernama Anis dan Anuar..mereka telah memilih aku sebagai jurugambar mereka untuk tangkap gambar semasa dorang bersanding..aku dengan bongkaknyer telah bersetuju dengan tawaran itu..hahahaha..aku pun pergi ke rumah dorang yang bertempat di Klebang..aku dah lupe alamat la..yang aku ingat dekat dengan Klebang Putra..jadi ni la hasil aku tangkap semasa persandingan dorang..

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket






tengok2 balik gambar nie macam grand pun ade..huhu..padahal bese2 jew..ni first time aku buat kerja nie..ade la takut2 sket..bese la orang kawin skali je..bende ni mesti la kene buat btul2..kalo x nanti rugi la..jadi ni la yang termampu aku buat..minggu depan ade lagi nak kene tangkap..tapi kali ni kat MANJUNG..tunggu la nanti hasil kat MANJUNG macam mane..



4 comments:

eD love photographY said...

smart siot....jeles aku..hehe..

Rosli Arof / Photografik said...

wah...tahniah bro, masyuk gak ni.
tapi ko kena hati2 dgn "white balance" kamera...lebih2 lagi masa dalam rumah. kalao tak nti jadi mcm yg kat atas, kunning suma kulit pengantin. lepas ni dah boleh beli speedlite...

gd luck bro...

nurain rodze said...

cantiknya pengantin tu .

Fly said...

nice shot..congrate