WARGA TUA...MANE DICAMPAK!! SETTLE.....

Photobucket


 waaarrgggghh...akhirnyer siap jugak projek DAV aku...sekian lame aku membuatnyer dan hasilnyer sungguh memuaskan...semalaman aku buat projek tersebut bersama teman seproduction aku...penat..penat...pada mulanyer aku tiada idea untuk membuat projek tu tapi disebabkan kerja last minit aku dan kawan2 aku terpakse buat..mereka semua pakat datang umah aku...buat punyer buat kami buat..dari pukul 8 malam hingga ke pukul 7.30 selesai projek DAV tu..kitorang pikir tawakal je time tu sebab kebuntuan idea..tetapi siap jugak kitorang punyer video..hahaha..dengan bangganyer kami pun hantar la projek kt Miss Marziah..lepas je hantar aku suruh miss bukak video tu..time tu plak buat perangai x leh read plak..nasib la miss bagi excuses untuk hantar ari isnin..maka ari isnin la aku hantar...projek kami ialah dokumentari bertemakan Warga Emas...memang sedih beb...kalo korang x caye tengok la nanti...target aku buat mase ni harap2 cecah Box Office la..hahahaha..peace!!!!

3 comments:

eD's photography said...

sangat style lah...hehe..bagus2..ingat la insan yang tengah kesedihan....."bapa kali nek nak cakap...nenek sedih la.."
hahaha

touyakaruma said...

nak tengok ! nak tengok !

YobSumo said...

bagilah tengok kat sini. upload ler kat youtube ka, redtube ka... eh yang last tu tersilap.