Package ALBUM + Frame "12x16"


  

 Gambar cover album

     Selama 2 minggu aku ngan Kimi hasilkan album dan frame..walaupun x berapa nak gempak tapi bagi aku sangat puas hati la..tapi nasib la Kimi ngan Ed sanggup tolong aku..akhirnya siap jugak benda alah nie..yang jadi masalahnyer sekarang nak hantar pengantin aku pening ni..hahaha..masalah..masalah..ape2 pun thanks kepada Kimi sebab tolong edit..Ed pulak bagi pinjam kereta CHARADE Classic nyer kat aku untuk beli album dengan frame tersebut..

8 comments:

suffian.othman said...

bgus.. kerjasama mbwa berkat. :)

RizaL said...

yela pian..kalo pki canon lg berkat aku rase.hahah

eD's photography said...

aah pian....lepas nie ajak la kami buat job..huhu :)

RizaL said...

btol 2 ED..pian geng canon..kte ni nikon xhebat mcm die..haha

Rosli Arof / Foto Republic said...

wah, tahniah... hebat ni, next time nak join gak..

RizaL said...

jom je..mmg diperlukan fotografer..haha

cadphobia said...

chanteq...tp kalau yang cover album kasik edit sket pic pengantin kasik gebu sket....lagi malatus... anyway good job...

RizaL said...

cadphobia: thks..ni juz purmulaan je..br nk up la katekan..kalo bleh tunjuk ajar sket la..huhu