Wedding : NATRAH & YAZID

     Pada Sabtu yang lepas..aku ade la dapat job wedding dekat Manjung..rezeki aku agaknyer..alhamdullilah..dapat jugak duit lebih bulan ni..nasib baik la Pak cu aku tolong aku..dah la pokai skang ni..hahaha...

     Ape2 pun aku ucapkan tahniah kepada Natrah dan Yazid kerana berjaya diijab kabulkan pada hari Jumaat tersebut..dan aku ingin ucapkan banyak2 terima kasih la kepada Kimi dan Ed sebab banyak tolong aku shoot gambar pengantin..xde la aku kelam kabut aku buat..inilah gambar2 pengantin yang aku tangkap..kalo nak tengok Kimi ngan Ed punyer gambar korang tengok dorang punyer BLOG...

1 (164)

1 (144)

1 (152)

DSC_0179

15 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

sempoi gilew-best tgk! ;D

RizaL said...

ala..gambar bese2 jew..xlawa pun..

sniffa93_aznil4eva said...

gamba smart!
aha camne tah bole jumpa blog korang2 ni..

RizaL said...

ntah la..ni sape ek..??

sniffa93_aznil4eva said...

manusia je lah bro.

tade ni cousin bro yzd..
terjumpa pulak blog korang2 ni.

RizaL said...

tau la manusia..huhu..
nak name..
emm ooo..
2 sy tgk blog awk ade gmbr yazid 2..hehe

sniffa93_aznil4eva said...

ifa.

RizaL said...

ifa...yg mne ek..ramai sgt gurlz kt situ..huhu

snifkha said...

nice... heh.. pasni my bro weddng bleyla invite korg.. heh

RizaL said...

ok je..pe2 hal contact la wa kt sini..hahaha..inform awl2..

sniffa93_aznil4eva said...

aha. yang dok pegang camera je kot. emm tgk r kat ms..org dah add dah. emm aah nnti my bro wddng turun s.alam..bole ke er.

RizaL said...

2 la psl..ramai sgt pgg cmera..haha..wow s.alam..bpe ari bln..bgtau dlu takut ade org booking tarikh tu..

Fathimah Nur said...

dot,aku sgt suke sume picture ni doh..
lawalawa :)
nnt aku kawin,ko tgkp gk ye. ;p

Fathimah Nur said...

dot,aku sgt suke sume picture ni doh..
lawalawa :)
nnt aku kawin,ko tgkp gk ye. ;p

RizaL said...

dh gatal sgt si timah nie...huhu