Photoshoot : Taman Botani

     Hari Ahad yg paling membosankan bagi aku sebab hari Ahad orang cuti kerja dan macam-macam lagi..tapi hari Ahad ni aku xdelah rase bosan sangat sebab ada Event Arnab Si Pertualang yang diorganizekan oleh Ed..sekurang-kurangnyer ade la benda nk buat Ahad nie..yang sedihnyer makanan support sendiri..huhu..jadi la..dari duduk rumah macam orang giler baik aku join diorang pergi shoot..dengar cerita model lawa..perrrgghhh..memang terbaik la..tapi aku tengok memang lawa pun..Fara aku knal la tapi model yang Ed bawak tu habis mantoppppp...tengok die pun sporting..abis posing la..hahahaha


DSC_0005
 

 DSC_0021

DSC_0024

DSC_0030

DSC_0056

DSC_0057

DSC_0059

DSC_0072


  DSC_0079

 DSC_0092>

 DSC_0093

DSC_0098


DSC_0100


     Ini jela gambar aku yang menjadi..yang lain elok jugak la tapi aku malas la nak edit..kepada Fara Shamsudin..sori la letak gambar ko satu je..yang lain sume over exposure..hahaha..ape2 pun thanks Ed sebab ajak aku pergi event aku..maklum la..aku ni ape la sangat bab2 tangkap gambar ni..hahaha..outtttttt...


19 comments:

eD's photography said...

ahahaha.....welcome2...aku hope kawan2 enjoy..:)

RizaL said...

enjoy kjp jela..huhu..aku xpuas lg dowh..hahahha

Anonymous said...

hiii thanks..tapi last2 muka da nmpk keletihan hii

RizaL said...

haha..bese la..model lapar kn..huhu

eD's photography said...

haha...model lapar..:P

RizaL said...

hahaha..dh blanja mkn kyg la..huhu

Rosli Arof / Foto Republic said...

wei, apa ni? tak ajak pun...
buat 2nd round, aku gerenti dtg punya...

tak puas hati ni.... :-(

RizaL said...

hehe..mmg nk buat punyer..kali ni round 1 perak..kolej punyer tour..model ttp yg same..hahahaha

kertaz said...

Feeweeettt.. Ejaskan kat aku oi.. Wakakaka..

RizaL said...

buat pe..bek aku ejas utk aku.jew..hahahaha

yusofdaughter said...

comel sgt laa model nie.
serius x tipu. =]

- yep Al-Fatihah..
- hahaha tapi agak melampau kot kalo dah main kaki ni. bukan org tu tdo mati. (heheh emo plak kan..) :P

RizaL said...

thkz im..huhu..

-ooo..sape yg sepak sape sbnrnye??

hans said...

owh,bagus la korang yer
pasnih amik gambar potret aku plak
hahaha

RizaL said...

hans: no hal la..set je kt mne n ble..hahaha..kalo bleh tempat biar gempak la..

E.d.Y said...

nice job bro!!

RizaL said...

thkz edy...haha

Clara Emily Cancer said...

cantik pic.

=)

claraemilycancer.blogspot.com

RizaL said...

bese2 je..xcntik mne pun..huhu

hans said...

eh,sorry kalau lari topik..
aku punya entry tersenarai antara 28 terbaik dekat blog www.denaihati.com

entry aku no 19 dan dia nak pilih 5 entry terbaik dari semua nih

so,aku mengharapkan jasa baik kamu semua untuk vote entry aku...

untuk makluman lebih lanjut sila click entry ini dan undilah entry no 19

suruh dan paksa member2 kamu vote entry no 19 juga tau

thanks