KAU Warisan Wanita Terakhir

     Hari Ahad adalah hari yang menyegankan aku sebab aku telah menyertai pertandingan menyanyi iaitu Battle Of Accoustic anjuran kolej kepada student nyer untuk menyerlahkan bakat masing-masing.Yang aku boleh sertai Battle Of Accoustic ni sebab Ijat la..die kate kat aku "Rizal,jom masuk Battle Of Accoustic?"...aku pun berkata "nak masuk ke??kalo nak masuk aku boleh amik borang"..jadi Ijat pun setuju aku pun bincang dengan Sir Faisal..die pun bagi borang dan memang alu-alukan kitorang masuk..ala,bape kerat je band yang masuk..6 band je..sekurang-kurangnyer kalo kitorang pun jadi la masuk...

     Yang masalah sekarang kitorang xde guitarist..kitorang cari la sape yang sudi bermain gitar untuk kitorang..aku tanya masing-masing dah ade band..ralat giler..aku tanye Dino plak..die last minit kate nak balik KL..kalo x dah leh perform Ahad tu..nasib la Fendi sabah kate ade junior sem 1 yang pandai main gitar..aku pun suruh contact cepat-cepat budak tu..die pun contact..nasib la die nak..lepas tu kitorang pun praktis la..duk pening lagu ape nk pilih last-last pilih lagu Warisan Wanita Terakhir..2 hari lagi nk perform ni baru nk praktis..

     Aku tengok budak tu pun kejap je dapat hafal kod-kod gitar lagu tu..bile tiba masuk nak perform aku panggil budak tu datang umah pukul 9 pagi suruh praktis..kitorang praktis punyer praktis akhirnyer sampai la masenyer..


Canon (39)






Canon (45)

Canon (46)

Canon (62)
  
   Ni la band kami yang bernama SYNDROMIZE..band ini terdiri daripada aku sebagai vocalist,Ijat sebagai vocalist gak dan guitarist Aliff dari sem 1..aku terharu giler sebab ramai orang support aku time kitorang nyanyi lagu Warisan Wanita Terakhir..thanks la korang sume sebab turut nyanyi same lagu nie..maklum la suare aku xde la sedap sangat..hahaha..ape2 pun aku cukup puas ati la dapat perform kat atas stage depan membe-membe kolej..thanks u'all...

Canon (164)





10 comments:

suffian.othman said...

best2!!
bgus dapat tarik peminat..
overall enjoy ur performance

yusofdaughter said...

waaaa. haha, :D
ok laa atleast korang memeriahkan majlis.

eyh. xpe xpe, next time bole add cite.
tp tak yah amik terus lagi bagus.
buat pening kepala je.
merepek je CITE ni. haha

RizaL said...

pian: yela tu pian..ko bkn nk dtg time tu...

im: ikutkn mls nk amik..buat pening pale jew..cs2 pun xlepas ni kn nak amik CITE..kusut-kusut

Melz said...

pergh gempak siut :) salute weh !

RizaL said...

haha..ape nk di salute kn..bese2 je..

Rosli Arof / Foto Republic said...

menang ke kalah ni? takde cite pun...

kertaz said...

Oi.. x der video ma? zzzz..

RizaL said...

cik yus: menang kalah x penting..janji puas ati..haha

kertaz: nnt aku upload..rilek lu..video pun xde kt aku..

ezzanajeeha said...

congratz! mesti bez!
heeee

RizaL said...

dh tentu la best..hehe..tp kalo lgl ramai lg best...