Bermalam Di Atas HIGHWAY!!!!

     Malam yang sunyi sepi..nak kate sepi tu xde la sangat..banyak gak la kereta lalu lalang kat sane..time tu Che Im ade mesej aku kate die nak g x shoot kat belakang Ipoh Parade malam ni..aku time tu baru je lepas balik dari Seri Iskandar dan terus bergegas amik Miss Marziah hantar g Medan Gopeng..aku ngan Ed la tu lepak makan skali kat Nasi Lemak Mak Siti..time kitorang kat situ la Che Im mesej tapi aku x dapat g la kat Ipoh Parade tu shoot kat sane..
     
     Bile je aku sampai kat rumah beberapa minit Kimi ngan Che Im sampai plak..ingatkan dorang abes shoot rupa-rupanyer belum lagi..tengok dorang nak g shoot lagi aku pun follow la..nak gak merasa shoot malam2..xpenah lagi merasa..Sir Shazli plak ade time tu..boleh la mintak die tunjuk ajarkan..aku pun pergi la ngan dorang..

     Ni la hasil aku tangkap malam2..aku terus terang la nak kate..aku nyer gambar xde la nak elok yang nak dibangga-banggakan sangat..aku redha jela..hahahaha..

DSC_0022

DSC_0037
DSC_0042

     Ni je gambar yang elok aku tangkap..tu pun gegar sikit..gambar jadi x gegar sebab pakai tripod..Sir Shazli yang bagi pinjam..aku pun pakai la..korang komen la ape korang nak komen..ape korang nak kate ngan hasil aku korang kate la..nak kutuk ke..aku x kesah..mungkin aku dapat belajar dari kutukan korang..hahahahaha

9 comments:

shamin asfar said...

nice shoot ekcile :D

RizaL said...

thks bro!!hehe

Badak Comel said...

cun r shot bro..
ajo ley??
macam moving gitu..

yusofdaughter said...
This comment has been removed by the author.
Rosli Arof / Foto Republic said...

bro, kasi lama lagi shutter tu bukak...
make sure next time awal skit turun, trafik byk lagi cantik woo...

*ko jgn tak blk jb woi...

RizaL said...

badak: aku pun br blaja..xtau lg nk buat shoot mlm lg..hehe

im: bese2 jela im..

cik yus: orait..hehe

soffya said...

wow...gmbr jln pun jadi comel.hehe
nk jugak.....haha

soffya said...

wow...gmbr jln pun jadi comel.hehe
nk jugak.....haha

RizaL said...

soffya: jom join skli..hehe.comel kew??