RAMADHAN CELEBRATION WITH CLASS DIM0305

Pada bulan Ramadhan hari yang mulia ini aku dan budak2 klas DIM0305(bdk klas aku la tu) telah merancang untuk berbuka bersama-sama..managementnyer Ari la yang rancang sume ni..dia nak sangat kami satu klas berbuka sekali..kami pun dengan kelam kabut nyer kerana disebabkan perancangan last minute..akhirnyer berkumpul la budak2 klas kat rumah aku..lpas je sampai sume maka kitorang pun gerak la skali..aku x tau kt mne nak makan..kitorang ikut Pian je..dengan itu dia membawa ke satu tempat yang aku pun x tau ape namenyer..sampai2 je kitorang ambk la order..akk yang ambik order tu pun datang..die syorkan kami ambik set Ramadhan..kami pun ambik la dua set..bleh tahan la harga die..huahuahua..ni gambar kitorang mase kt kedai makan tersebut..


sume muke stim kelaparan..haha..kami pun tunggu la masuk nyer waktu berbuke puase yang same waktu dengannyer..apabila azan berkumandang kami pun baca doa dan bedal la..tunggu lagi..makan punyer makan kami makan..sampai la licin..


perrrggghhh..kenyang kitorang time tu..bese la makanan dh banyak pastu lak licin abes tanpa tinggal sisa pun..dh abes settle sume kami pun bagi la duit masing2 untuk bayar..kire2 sume..mak oiiiiiii...rm200 siot..leh tahan la makan sampai rm200..selama ni aku makan ngan membe2 x pnah sampai rm200..bese la ble lagi nak macam ni kan..hehehe


collect duit ramai2 dan kire2 sume cukup..kami pun bayar la kat akak yang pemalu nie..hehe


dengan laju akak ni kire sampai mase membe aku tangkap gambar dh x nampak duit..hahaha..settle sume tibe2 ade duit lebih..rm15 x silap aku..cadang nk bagi balik lebih tu..bile pikir2 balik jom kte enjoy pergi karok..discuss ngan dorang dan sume setuju nak pergi karok..dengan pantas start enjin kereta terus gerak pergi Greentown Mall(GM)..sesudah sampai GM kami tangkap la gambar ala2 salam perantauan..x boleh bla..huahua


ni la muke2 mat jambu..abes sesi salam perantauan kami terus gerak kat tempat karok tersebut..kitorang sampai2 leh tahan gak la orang berterawih kat situ..haha..agak ramai jugak la..kitorang pun pilih la lagu yang patut kami nyanyikan..settle je pemilihan lagu Bob la yang tukang bayar..kami pun terus dapat bilik VIP..wuaaaahhhh...x penah2 aku masuk VIP tu..kirenyer kami ni special guest la..haha..maka mula la sesi nyanyian...

BOB jd pengacara majlis

Ed tgh lyn lagu feeling

we rock!!

peace bro!!!

poyo!!!

yeahhhh!!!!!!

apex???

Ari???

ampukn dosa kwn2 ni..

dengan itu tamat la sesi nyanyian..huahua..agak letih jugak ketika itu..aku dah sampai kering tekak..lpas tu kami semua bla dari tempat itu..dalam perjalanan balik kami sempat tangkap gambar dengan pakcik ni..die pun sporting..kami pun selamba bergambar dengan die..


tu diaaa..haha..sempoi je pakcik nie..emmm kami pun dengan pnat nyer tekak dah kering sume ade..sebelum balik kami lepak kejap kat Pesanjung area depan ITP..ala dekat2 ngan GM gak la..kalo tnye orang Ipoh sape yang x tau..hehe..lepak kejap dalam mase sejam dan kami semua terus balik..habessss daaaaa...

1 comments:

Rosli Arof / Photografik said...

karaoke2 jgk...exam jgn lupa...
gd luck 4 ur result!