SAAT YANG DITUNGGU-TUNGGUKAN..

Pada pukul 9 lebih..aku dan budak2 umah aku serta rakan2 yang lain telah merancang something surprise pada hari jadi Omaw iaitu 5 September 2009..sebelum memulakan program kami telah banyak mengeluarkan idea..bincang punyer bincang kami bincang..lepas je abes bincang kami semua pun setuju dengan plan tersebut..aku,Fendi,Kimi,Razak,Amir dan Ijat ingin tengok wayang kerana memandangkan Razak tidak lame dengan kami jadi kami luangkan la mase same2..lepas nie x tau lagi bila nak jumpe..hehehe..kami pun bersiap la pergi ke Jaya Jusco..lepas je parking moto naik escalator..sampai2 je peerrrggghhh..tiket abes daa..bukan cte Kantaswamy tapi Final Destination 4..



time tu kami kecewa dah..x tau nak tengok cerita ape..kami lepak kejap kat kedai CAPCOM sebelah wayang tu..bincang punyer bincang kami tengok la plak kat Ipoh Parade(IP)..dalam perjalanan nak ke moto tu dan2 la si Kimi nak jumpe awek..yelakan kite xde awek sape la nak jumpe..hehe..beberapa minit tunggu akhirnyer kami bergerak jugak ke Ipoh Parade..sampai je sane si Fendi booking tiket..dapat dan mase nyer pukul 11..nak pekenakan Omaw pukul 12 jap lagi..kami pun lepak Dataran Ipoh sementara tunggu pukul 11..lepak minum jap sap kok lu..kami pun gerak la ke wayang tersebut..sebelum tu aku mesej si Apex..kalo nak tau Apex tu sape visit blog dia http://apexsaja.blogspot.com ..hehe..siap promote tu..tujuan aku mesej die untuk tau perkembangan seterusnyer..die pun kate prepare ape yang patut..ok settle..kami pun tengok la wayang..tengok wayang bukan buat wayang k..tengok punyer tengok kami tengok..rasenyer ni je last kot aku tengok..ngeri gler siot..haha..maka cerita tu tamat dengan kematian..kami pun bergerak pulang ke rumah dan singgah kejap 7 Eleven untuk beli tepung..sampai je rumah kami pun tunggu la kepulangan dorang..Abear dengan Ed kate dorang g karok..bape lame kami tunggu dorang..tunggu punyer tunggu akhirnyer tibe mesej dari Apex..katenyer nak gerak balik..kami pun bersiap sedia..dalam bersiap sedia leh plak Apex kate dorang nak makan dulu kat Naina..nasib baik la die mesej dulu..kalo x pakat tido kat situ la kami..kitorang pun rehat la kat rumah..lebih kurang 1 jam gak la kitorang tunggu..pnat gler menunggu nyer..akhirnyer dorang kate nak gerak rumah dah..kami pun mengelupor cari tempat sorok..dan tibe la saat yang dinanti-nantikan sampai jugak dorang..hehehe(gelak jahat)..aku dengan senyap terus serbu Omaw...puuuuffff....kene tepung kat Omaw..haha..menjadi jugak plan kitorang ni..nasib baik Omaw x tau ape2..aku x tau la ape perasaan Omaw time tu..mesti cuak giler..kalo nak tengok Omaw kene tepung ni la die..siap video lagi kami rakam...




1 comments:

Omaw Rozduan said...

hahha.
unexpected betul malam itu.
hahaha

btw, thanks kawan2 sebab ingat besday gua.
luv u guys!