BERCANDA DI TEPIAN SUNGAI..

Pada pagi Sabtuday..kami budak2 umah semua telah merancang hendak pergi ke mndi ayer terjun dkat ngan Gopeng..tetapi disebabkan x tau jalan maka kami pergi la ke Ulu Chepor..budak2 yg pergi ke ayer terjun tersebut ialah aku,Ed,Pian,Kimi,Amir,Ijat,Fendi Sabah,dan Razak Sephiroth..kami semua pun mulakan la perjalanan..jalan punya jalan kami jalan...jalan punya jalan kami jalan..pastu sampai la kaunter tiket masuk Ulu Chepor..Ed pun bayar RM1.00..Pian aku xtau la sebab aku nek ngan Ed..yg nek ngan Ed pun aku,Razak n Ijat..emm selama beberapa jam kami berjalan maka sampai la kami(maksud aku time dlm kereta la)..kalo korang nk tau ni la kereta yg kami naik..

CHARADE

haha..ni CHARADE bukan sebarang CHARADE..die banyak berjasa kepada kami satu rumah..xde die ni susah la kami nk g kolej..huhu..ok kte sambung perbualan kite pasal td..sampai je Ulu Chepor tersebut kami pun mulakan la operasi kami..macam x paham2 lagi..mandi la..sume pakat terjun dalam ayor(bak kate org perak)..masuk je dalam ayor perrrggghhh...sejuk yarabbi..x tahan aku..kitorang ni mandi je kurang tp bergambar yg byk..hehe


KIMI,AKU,AMIR,PIAN,ED

AKU DAN AMIR

MAT POYO

ni br gambar bese2 jew..ade segelintir gambar yg aku edit tapi xde la lawa mane aku edit..juz nk bg nampak cahaya die je..huhu..saksikanlah gambar yg aku edit ni..



dan dengan ini tamat la sudah vacation kitorang kt Ulu Chepor..sori la kalo cerita aku ni x bpe menarik sgt..kalo aku tulis byk2 kang x larat korang bace dan bosan..maka tamat la cerita ini..

ThE EnD

3 comments:

suffian.othman said...

hey2...mat2 poyo...haha..gmbr aq 2 huduh kot...zal,tgu gmbr ko ngn amir bersilat version aq..ehe

suffian.othman said...

cantik gmbr.. :0
tgu version aq gmbr ko ngn amir bertumbuk 2.. :0

NazirahEhsan said...

weyh.
gini ke kwn?
gini ke skandal?

g mndi ayor terejon xmo ngajok..
huh!!!