PROJEK MERAPU..

Pada pagi yg indah..aku telah terponteng klas kerana tidak sedarkan diri..bese la..sahur makan nasi lemak..memang ngantok la..sedar-sedar dh kul 12.30..dua klas aku skip..memang iye la..dapat surat sampai umah tau la ape mak aku bising nanti..huhu..nk buat macam mane lagi..aku pun tawakal la..selama beberapa jam tibe la kehadiran Epoi dan Pian..ade aje rancangan dorang nak buat..aku tnye dorang nak buat ape ngan kain hijau..dorang kate nk buat effect..aku pun heran..dh buang tebiat nak mampos ke buat kat umah nie..dorang pun lekat la kain hijau kat ruang tamu..last2 aku gak kene jadi model..nak buat macam mane, buat jela..ni la hasil KAMEHAMEHA..hahaha..kalo korang tengok x kering gusi..segan gler..


video
t.m.o dragonball evolution

hahaha...amacam..gempak x...ni baru sket..time ni pun kami testing jew..aku dah nk tergelak tengok video ni..hampeh gler..tapi aku bangga la dapat buat macam nie..x terase dapat lakonkan diri dalam bidang seni..video ni baru dalam studio..ni aku nak tunjuk kat korang video aku berlakon kat PARIS..haha..dapat sponsor pergi sane..ape2 pun tontonlah...hahahahahaha

video
at PARIS



3 comments:

suffian.othman said...

haha..tau xpe.. ni testing pwer epul je baru.. huhu.. tgu kehdirannye.. :)

apexmuzakir said...

smat ahhh...heee

apexmuzakir said...

heeee...
smat2222.
teror la ko..
haahahaha