PHOTOSHOOT AT PEKAN LAMA,IPOH

SABTU,1 OGOS 2009,Kami teman2 serumah mengadakan program photoshoot pada ari sabtu lpas..tetapi cuaca agak mendung sedikit yang boleh menyebabkan ujan la..tapi syukur alhamdulillah xde ape2 halangan untuk kami membuat photoshoot..pada mulanyer kami hendak pergi beramai-ramai tetapi ade je masalah..jd kami berenam jela yg g iaitu aku RIZAL,KIMI,ED,OMAW,HADI, dan IJAT..kami semua berkumpul di NASMIR kt hulu pekan ipoh..apabila semua sudah smpi kami semua mulakn program bergambar..salah satu ni hasilnyer ni la yg aku tgkp..tetapi aku xleh terima yg ni la..agak lucak gk mmbe aku ni..aku pun serba salah nk tunjuk..tapi nak wt mcm mane..demi korang aku pun tunjuk gk la..tp aku ade edit sikit la..xde la lucah mane pun..agak mangelikan orang ade la..huhu



Setelah berjam kami disini jd kami bergerak ke destiinasi lain plak..ni la disebalik tabir kami semasa photoshoot kt pekan ipoh..begitu pnat kami shooting..kami semua grak la g makan..
settle je makan kitorang sambung balik shooting..lpas makan phm2 jela perut ni..buat hal la plak..nk berak la ape la..aku pun malas pikir lg sambung balik shooting kitorang..setelah beberape jam kami berangkat dari pekan ipoh dan plan kedua kami pergi ke rumah usang dekat jalan istana berhampiran dengan hotel CASUARINA..apabila sampai kami mulakan program kitorang..







setakat ni jela kerja kitorang..pnat kitorang ronda satu ipoh..ni la hasil2 budak2 photografer yg x berape nk hebat la..kang kate hebat lak bangga..hehe..jgn marah...
so smpi sini jela..ASSALAMUALAIKUM

3 comments:

NazirahEhsan said...

leh ar snap pix ak lak len kli.
lalalaa

Omaw Rozduan said...

style!sstyle

haniekunie said...

byk gambar orang jek.. takde ke gambar bangunan lama ke.. boleh la nak save sket.. kalau boleh.. untuk kerje skolah :p