HAHA NO KOMEN..

Pada isnin lpas,aku dan Ed telah mengikuti program fashion show di tempat rumah org tua2 di simee x silap aku..Shadia telah menjemput kami pergi ke sana kerana adik die ade buat fashion show kt sane,ape lagi kami pun setuju la untuk mengikut dorang..bukan ape,sbnrnyer kami bosan duk umah xde buat ape2..nasib baik ade orang yg baik hati telah menjemput kami ke sane..jd ni la gmbr2 yg sempat aku tangkap..




mcm2 persembahan kami lihat..xbyk gambar yg kami ambik sebab keadaan tidak mengizinkn sebab ramai sgt yg nak ambik gambar..aku pun bagi la dorang lak peluang..huhu..tu baru gambar bese2 jew..gambar ni lagi sweet..hehe..berkenan aku gambar2 mcm ni



amacam???sweet x...aku bukan nyer pandai sgt edit2 ni..tp kire puas hati gak la hasil mcm ni..so kalo korang nk komen pun biar la yg sweet2 gk la k...huhu
SEKIAN

4 comments:

Azkhieme said...

woo... rugi balik awal..

patot la ko kta gambar ni sweet.. ada gambar shadia.. hahahahaha..

Omaw Rozduan said...

mcm best jek.
bukan nak ajak

eD love photographY said...

hahaha...gambar shadia je ade..
aku mana..huhu

suffian.othman said...

best2...hehe..cik zal...4lw my blog.:) TQ